Iskake med Daim

Enhver fest fortjener iskake. Et faktum vi like så godt feirer med mandelbunn og kremet isfyll toppet med daim.

Over 60 min
Middels
Iskake med Daim

Slik gjør du

  1. Bunn

    1. 1
      Bland sammen mandelmasse og melis i en bolle. Stivpisk eggehviter og vend dem forsiktig inn i mandelmassen. Kle bunnen av en springform med bakepapir og fordel massen i et jevnt lag.
    2. 2
      Stek i ovnen på 175 ºC i ca. 15-20 minutter. Sett til avkjøling.
    3. 3
      Sett til avkjøling.
  2. Fyll

    1. 1
      Pisk sammen eggeplommer og sukker i en bolle til eggedosis.
    2. 2
      Pisk kremfløten stiv og bland den sammen med kremosten. Vend forsiktig sammen med eggedosisen. Finhakk to Daimsjokoladeplater og ha dem i røren.
    3. 3
      Hell røren over bunnen og jevn ut overflaten med en slikkepott. Dekk til kaken og sett den i fryseren i minst 3-4 timer. Ta ut kaken ca. 20 minutter før servering og pynt den med mer knust Daim, friske fiken og mynte.

Lignende oppskrifter