Biscotti
Knasende julekos med biscotti! Italienske kjeks med smak av høytid. Perfekt å ha på lur i skapet når du får uventet julebesøk.
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
Biscotti
- 1Sett stekeovnen på 200 grader. Bland egg og smør godt sammen.
- 2Tilsett grovhakkede mandler, sukker, mel og bakepulver. Rør om. Deigen skal være litt klissete.
- 3Fordel deigen i to avlange, litt flate, ruller på et stekebrett med bakepapir.
- 4Stek i ca 15 minutter på 200 grader. La rullene avkjøles litt og skjør dem i biter, ca. 2 cm brette, litt på skrå.
- 5Stek dem ytterligere 1 time på 70 grader til de er helt tørre.
- 1
Multekrem
- 1Pisk kremen sammen med sukker. Vend forsiktig inn multer. Server multekrem med biscotti og pistasjenøtter.
- 2Fra SPAR julehefte 2019
- 1