Ingredienser
Én burger er sjeldent nok, som vi pleier å si. Heldigvis finnes det mange varianter å velge mellom hos din nærmeste SPAR.
Fremgangsmåte
-
Agurken strimles tynt med ostehøvel eller mandolinjern og blandes med hvitvinseddik, olivenolje, sukker, salt og pepper. Strø over finhakket dill.
-
Bland limesaft og finraspet skall med majones og Sriracha.
-
Bland alle ingrediensene sammen. Bruk som dressing under burgeren og som dipp til friesen.
-
Skrell søtpotetene og del i staver. Krydre med salt og pepper og vend søtpotetstavene godt i oljen. Stek på 220 ºC i ovnen i ca. 20-30 minutter. Dryss over revet parmesan de siste minuttene av steketiden.
-
Stek mais i litt smør. Bland inn finhakket mango, vårløk og grønn chili. Smak til med salt.
-
Stek eller grill burgerne, legg på osten mot slutten av steketiden. Grill burgerbrødene i ett minutts tid. Pass på så det ikke blir brent.