Fiskeburger med aioli og syltede grønnsaker
Denne burgeren med aioli og syltede grønnsaker overbeviser alle og enhver.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Syltede grønnsaker: Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler. Kok opp eddik, sukker og vann.
- 2Ha alle grønnsakene og laurbærbladene i laken og sett til siden. La det stå under lokk i ca. 20 minutter. Sil av væsken.
- 3Aioli: Bland eggeplommer, sitronsaft, dijonsennep og presset hvitløk i en bolle.
- 4Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper eller bruker en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
- 5Fiskeburgere: Stek fiskeburgerne etter anvisning på pakken.
- 6Server fiskeburgerne med aioli og syltede grønnsaker, salat og frisk dill.
- 7Tips: Gjør det lettvint og kjøp ferdig aioli og råkostsalat.
- 1