Fiskeburger med aioli og syltede grønnsaker

Denne burgeren med aioli og syltede grønnsaker overbeviser alle og enhver.

20-40 min
Middels
Fiskeburger med aioli og syltede grønnsaker

Slik gjør du

    1. 1
      Syltede grønnsaker: Skrell og skjær grønnsakene i tynne strimler. Kok opp eddik, sukker og vann.
    2. 2
      Ha alle grønnsakene og laurbærbladene i laken og sett til siden. La det stå under lokk i ca. 20 minutter. Sil av væsken.
    3. 3
      Aioli: Bland eggeplommer, sitronsaft, dijonsennep og presset hvitløk i en bolle.
    4. 4
      Tilsett olje i en tynn stråle mens du visper eller bruker en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Fiskeburgere: Stek fiskeburgerne etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Server fiskeburgerne med aioli og syltede grønnsaker, salat og frisk dill.
    7. 7
      Tips: Gjør det lettvint og kjøp ferdig aioli og råkostsalat.

Lignende oppskrifter