Burgerfest!
Én burger er sjeldent nok, som vi pleier å si. Heldigvis finnes det mange varianter å velge mellom hos din nærmeste SPAR.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Syrlig agurksalat med dill
- 1Agurken strimles tynt med ostehøvel eller mandolinjern og blandes med hvitvinseddik, olivenolje, sukker, salt og pepper. Strø over finhakket dill.
- 1
Lime- og chiliaioli
- 1Bland limesaft og finraspet skall med majones og Sriracha.
- 1
Ketchup med røkt paprika
- 1Bland alle ingrediensene sammen. Bruk som dressing under burgeren og som dipp til friesen.
- 1
Søtpotet-fries med parmesan
- 1Skrell søtpotetene og del i staver. Krydre med salt og pepper og vend søtpotetstavene godt i oljen. Stek på 220 ºC i ovnen i ca. 20-30 minutter. Dryss over revet parmesan de siste minuttene av steketiden.
- 1
Mais-røre med mango og grønn chili
- 1Stek mais i litt smør. Bland inn finhakket mango, vårløk og grønn chili. Smak til med salt.
- 1
- 1Stek eller grill burgerne, legg på osten mot slutten av steketiden. Grill burgerbrødene i ett minutts tid. Pass på så det ikke blir brent.
- 1