Karbonadesmørbrød
Karbonadedrøm! Kan du motstå et skikkelig karbonadesmørbrød med løk og speilegg? Ikke vi heller...
Over 60 min
EnkelSlik gjør du
- 1Start med å lage syltet agurk. Kok opp 2 dl vann, eddik og sukker. Hell laken over i en bolle. Skjær agurk og løk i tynne skiver og legg i laken. La det trekke
i ca. 1 time.
Bland sammen karbonadedeig, salt, pepper og potetmel. Ha i melk, kapers og finhakket ruccola. Bland godt sammen. Form fire flate kaker og stek i smør på middels varme til de er gjennomstekte.
Bland sammen snøfrisk og ruccola i en bolle. Kjør det slett med en stavmikser
til en grønn krem. Stek egg etter ønsket type i litt smør.
Bre ut ruccola-kremen på brødet. Ha på karbonadene, syltet agurk, egg
og frisk gressløk!
- 1