Karbonadesmørbrød

Karbonadedrøm! Kan du motstå et skikkelig karbonadesmørbrød med løk og speilegg? Ikke vi heller...

Over 60 min
Enkel
Karbonadesmørbrød

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage syltet agurk. Kok opp 2 dl vann, eddik og sukker. Hell laken over i en bolle. Skjær agurk og løk i tynne skiver og legg i laken. La det trekke
      i ca. 1 time.

      Bland sammen karbonadedeig, salt, pepper og potetmel. Ha i melk, kapers og finhakket ruccola. Bland godt sammen. Form fire flate kaker og stek i smør på middels varme til de er gjennomstekte.

      Bland sammen snøfrisk og ruccola i en bolle. Kjør det slett med en stavmikser
      til en grønn krem. Stek egg etter ønsket type i litt smør.
      Bre ut ruccola-kremen på brødet. Ha på karbonadene, syltet agurk, egg
      og frisk gressløk!