Hjemmelaget hvitløksbrød
Hjemmelaget hvitløksbrød smaker utrolig godt, og er en genial måte å bruke brødrester på. Har du noen rundstykker, en tørr baguette, ciabatta, loff eller annet brød - skjær det opp i tynne skiver, ha over hvitløksmør og stek i ovn eller panne.
20 min
EnkelTips!
Har du litt pesto til overs smaker det også veldig godt smurt på brød og stekt i ovn eller en panne på middels sterk varme.
Slik gjør du
- 1Forvarm stekeovnen til 220 ⁰C.
- 2Legg skivene på bakepapirkledd stekebrett. Bland sammen smør, hvitløk og persille og fordel over. Stek på midterste rille, ca. 5-6 minutter til brødet er litt gyllent.Tips!
Har du litt pesto til overs smaker det også veldig godt smurt på brød og stekt i ovn eller en panne på middels sterk varme.
- 3Har du urterester?
Bland romtemperert smør med hvitløk og urter, pakk det inn i plastfilm til en tykk pølse og ha på lur i kjøleskapet eller i fryseren. Du kan fint blande flere typer urter som persille, gressløk, basilikum og timian.
- 1