Ingredienser
En litt annerledes og trendy taco proppet full av gode smaker. Absolutt verdt tiden du legger i den!
Fremgangsmåte
-
Sett ovnen på 150 grader. Legg nakkekotelettene i en ildfast form. Gni tacokrydderet inn i nakkekotelettene og strø over sukkeret i tillegg til litt salt og pepper. Finhakk løk og hvitløk, og fordel det over nakkekotelettene. Hell eplejuice, buljong og hakkede tomater i formen slik at alle kotelettene er helt dekket. Stek dem på 150 grader i tre timer. Pass på at kotelettene er dekket i væske hele veien, og dekk formen med aluminiumsfolie hvis det ikke er tilfelle.
-
Når kotelettene har stått i tre timer, tar du formen ut av ovnen og legger kjøttet over på et fat. Ta vare på sausen som ligger igjen. Fjern bein og brusk og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Hell 4 ss med saus over kjøttet og bland det godt sammen.
-
Kjør resten av sausen i en blender og hell den over i en skål. Er sausen litt tynn, kan du koke den litt i en kjele først.
-
Finn frem tortillaene og legg dem på et skjærebrett. Dekk hele tortillaen med ost før du fyller den ene halvdelen med kjøttet og bretter dem.
-
Varm en panne med Flytende Melange og legg tortillaene i pannen når smøret er nøttebrunt. Stek dem på begge sider på medium varme til osten har smeltet.
-
Server birria tacos sammen delte tomater, salat, rødløk i skiver og lime i båter. Strø over vårløk og koriander. Tacoene spises med hendene og dyppes i sausen.