Barilla spaghetti alla nerano

Barilla spaghetti alla nerano
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

En deilig og smakfull pastarett som passer til hverdag og kos.

Fremgangsmåte

  1. Del squashen på langs og skjær den i skiver. Stek squashen i litt olivenolje sammen med et hvitløksfedd. Krydre med salt og pepper.
  2. Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok pastaen etter anvisningen på pakken til den blir "al dente".
  3. Ha halvparten av den stekte squashen i en blender, sammen med olivenolje og Barilla Pesto alla Genovese. Miks til en deilig krem.
  4. Ha pastaen over i stekepannen sammen med resten av den stekte squashen og tilsett squashkremen. Bland godt. Topp retten med revet provolone-ost og noen blader fersk basilikum.