Focaccia med Strandaskinke og Jarlsbergost

Focaccia med Strandaskinke og Jarlsbergost
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Focaccia, spekeskinke, mandler og honning. Salt og søtt i skjønn harmoni.

Fremgangsmåte

  1. Server focacciaen litt varm sammen med Stranda spekeskinke og Jarlsberg i biter. Dypp brødet i olivenolje med litt balsamicoeddik, og lag salte mandler som tilbehør. Del opp honningmelon og dryss over revet basilikum etter smak.
  2. Sett ovnen på 200 ºC. Kok opp vann og ha i salt. La saltet oppløses og tilsett deretter mandlene. Dra kjelen av varmen og la mandlene trekke i ca. 15 minutter i saltvannet. Hell av vannet og legg mandlene på et stekebrett med bakepapir. Stek dem i ovnen i ca. 15-20 minutter.