Ingredienser
Disk opp med baconsurret kyllingfilet med blåmuggostdressing og spinatsalat med sprø rødkål.
Fremgangsmåte
-
Sett ovnen på 180 ºC. Legg kyllingen på en skjærefjøl og ha over litt fersk timian og nykvernet pepper. Surr to baconskiver rundt hver filet og legg dem i en ildfast form. Ha over litt olje. Stek i ovnen i ca. 30 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og baconet sprøtt.
-
Mos sammen blåmuggost med rømme, salt og pepper. Sett kjølig. Tørr-rist valnøttene noen minutter i en stekepanne på medium varme. Skjær rødkålen og rødløken i tynne strimler/ringer. Ha spinat, løk og rødkål på et stort fat. Ha over litt hvitvinseddik og bland sammen. Dryss over valnøttene.
-
Når kyllingen er ferdig, lar du den hvile i ca. 10 minutter. Legg kyllingen oppå salaten, og server med blåmuggostdressing og godt brød.