Pang pang biff
Med masse smak, friske grønnsaker og nydelig saus er dette en vinner for deg som er glad i autentisk asiatisk mat.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Kok ris etter anvisning. Skjær kjøttet i syltynne strimler (på tvers av fibrene). Gjør klart alle grønnsakene før du setter i gang og rør ut buljongterningen i 2 dl kokende vann.
- 2Ha 2 ss olje i en wokpanne (ev. stekepanne) på sterk varme og brun kjøttet raskt i små porsjoner, og legg til side. Kjøttet skal ikke være helt gjennomstekt. Ha 2 ss olje i den varme pannen og fres sammen ingefær, hvitløk, oystersauce og hoisinsaus i ca. 30 sekunder. Tilsett grønnsakene, eddik og Ketjap Manis, la det surre sammen i ca. 1 minutt. Hell over buljong, salt og sukker. La det koke sammen i 1-2 minutter. Rør ut maisenna i litt kaldt vann (følg anvisning på pakken) og jevn sausen til den har ønsket konsistens. Vend inn kjøttet og kok raskt opp.
- 3Server med kokt ris, et dryss med cashewnøtter og frisk koriander.Tips!
Ps! Hvis du ikke får tak i hoisinsaus, oystersauce og Ketjap Manis, så kan du erstatte dette med en ferdigblandet Blue Dragon woksaus. Da passer det best med chop suey eller teriyaki som du finner
i alle våre butikker. Husk 2 poser.
- 1