Et billigere alternativ

Du finner alltid mange First Price-produkter i våre butikker. Det passer bra for deg som ønsker å handle billige produkter med god samvittighet.

Vi i SPAR er opptatt av godt utvalg og at du som kunde skal ha muligheten til å velge det som passer deg best. Det er grunnen til at vi nå utvider vårt First Price-sortiment. 

First Price er vårt rimeligste alternativ når det kommer til hverdagsprodukter. Med First Price skal man kunne velge billig med god samvittighet, derfor jobbes det stadig med å utvikle produkter til å bli sunnere og mer bærekraftige. 

Noen eksempler på dette er at all palmeolje er fjernet fra alle matproduktene, man har gått fra plast til papp i bomullspinnene og konserveringsmiddelet MI/MCI er fjernet i håndsåpen. 

Sunne vaner
Sukkerreduksjon er også et viktig prosjekt for First Price. De siste årene har de lansert flere brusvarianter uten sukker og sukkerinnholdet i det øvrige brussortimenet er redusert med 5 %. 

I First Price Husholdningssaft og Appelsinsaft er sukkerinnholdet redusert med hele 30%! Sukkerinnholdet er også kuttet i blant annet syltetøy, sjoko- og nøttepålegg og i pastasausen. 

Du kan med andre ord føle deg trygg på at et klokt valg for lommeboken også kan være et klokt valgt for kroppen. 

Se vårt utvalg i nettbutikken