Nyhet hos SPAR: Funkygine Fiberstykker

Nå finner du Funkygine Fiberstykker i din SPAR- og EUROSPAR-butikk!

Funkygine Fiberbrød ble raskt et av Norges aller mest solgte brød. Jørgine Massa Vasstrand, alias Funkygine, har vært en brødelsker hele livet, og brødet er akkurat slik hun hadde håpet på; 89% grovt og med høyt innhold av kostfiber og protein. 

Funkygine har fått flere henvendelser fra folk som etterspør rundstykker med samme smak og grovhet som brødet.

Derfor lanserer nå Bakehuset et nytt produkt i samarbeid med den kjente treningsprofilen: Funkygine Fiberstykker!

Funkygine-fiberstykker-500x750.jpg
Funkygine Fiberstykker er laget på samme suksessoppskrift som brødet. De er myke og holder seg ferske lenge, ekstra grove og rike på proteiner og kostfiber. Den milde og runde smaken gjør at fiberstykkene passer til all slags typer av pålegg, og de kan i tillegg brukes som både pølsebrød og hamburgerbrød.

Fiberstykkene kommer i en praktisk 3-pakning.

Se etter «Funkygine Fiberstykker» i brødhylla hos SPAR/EUROSPAR!

(Utvalget i butikk kan variere. Disse brødene er dessverre ikke tilgjengelige nord for Trøndelag).

Visste du at det anbefales at voksne bør ha et daglig inntak av kostfiber på 25–35 g daglig? Proteiner bidrar nemlig til vekst i muskelmasse og til å opprettholde muskelmasse.

Norske helsemyndigheter anbefaler gjennom kostrådene mer grove kornprodukter med et høyt innhold av fullkorn og fiber i vårt daglige kosthold. Å spise sunt og variert kombinert med fysisk aktivitet anbefales for god helse. 1 Funkygine Fiberstykke (ca 75 g) daglig gir 7,4 g fiber og 10,7 g proteiner.