– Brød er bra for deg, sier Funkygine

Nå har hun laget sitt eget fiberbrød i samarbeid med Bakehuset, og du finner det hos din lokale SPAR-butikk.

– Dette brødet kan du spise med god samvittighet og være trygg på at du får i deg masse fiber og proteiner, forteller Jørgine Massa Vasstrand.

Hun er en av Norges største treningsprofiler, og er for mange kjent som Funkygine. For Jørgine er god helse, sunt kosthold og trening viktig.

– Sunt og godt kosthold skal være enkelt, og jeg ønsker å inspirere til en sunn og aktiv livsstil, forklarer Jørgine.

Hun er selv veldig glad i brød og fremsnakker det som god mat både før og etter trening. Nå har hun fått være med å utvikle sitt eget brød; Funkygine Fiberbrød.

Fiber er bra for deg
Brødet gir energi som varer og er en god kilde til fiber. Opplysningskontoret for brød og korn skriver på sine sider at fiber både senker kolesterolet, hjelper deg å holde vekta og gir deg stabilt blodsukker.

Les mer om fiber her

– Brød er bra for deg. Det gir god energi som varer lenge og ikke minst metthetsfølelse. I tillegg til å være vår viktigste kilde til fiber, inneholder grovbrød både vitaminer og mineraler som kroppen trenger. Jeg kjøper godt brød som scorer høyt på grovhetsskalaen og peiser på med næringsrikt pålegg. Voilá, så har vi et fullverdig og enkelt måltid til en billig penge, tipser Jørgine.