To uimotståelige sommeroppskrifter

Sommeren er tiden for å nyte lange, varme kvelder utendørs med deilig mat. Enten du planlegger en piknik i parken eller en grillfest i hagen, har vi to fantastiske oppskrifter som garantert vil passe til solfylte dager.

Lett rett for varme sommerdager
En rekesandwich som er inspirert av klassiske lobster rolls fra USA og passer perfekt til sommeren. Fyll pølsebrød med rekesalat fra Mills, avokado, vårløk og friske urter. Bruk gjerne brioche pølsebrød for å heve smaksnivået enda litt til. Sjekk ut oppskriften her!
spar_rekesalat_rekesandwich_rekerolls.jpg

En sikker vinner til enhver sommermiddag!
Saftige sommerkoteletter kombinert med friske grønnsaker grillet i folie og potetsalat er enkelt, sunt og i tillegg veldig godt. Ved å bruke ferdig potetsalat fra Delikat, kan du spare tid og fokusere på grillingen. Se hele oppskriften her!
spar_sommerkoteletter_grillmat_mills_potetsalat.jpg

Tips til Sommermaten
For å gjøre sommermåltidene enda enklere og mer smakfulle, kan ferdige tilbehørssalater og påleggssalater fra Mills og Delikat være et godt og smakfullt alternativ. Med blant annet rekesalat, potetsalat, italiensk salat og coleslaw, har du tilbehør til uttallige gode sommerretter.

Nyt sommeren med god mat og godt selskap!