Squash- og auberginegrateng!

Squash- og auberginegrateng!
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

40-60 min
Squash- og auberginegrateng med grønnsakskjøttdeig, mozzarella og basilikum. Grateng er super mat til mange små (og store) gjester!

Ingredienser

  • 1 pk kjøttdeig m/grønnsaker, SPAR Middagsfavoritt
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • Salt
  • Pepper
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • 1 potte basilikum
  • 1 pakke mozzarella
  • 4 skiver godt brød
  • Olivenolje

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200° C. Finhakk hvitløk og chili og stek det sammen med kjøttdeigen i litt olje til alt har fått fin farge. Ha i halve potten med basilikum. Skjær aubergine og squash på langs i tynne skiver. Fordel litt squash og litt aubergine som et lag i bunnen på en ildfast form. Ha over halvparten av kjøttblandningen og fortsett med mer grønnsaker, et lag til med kjøttdeig og avslutt med grønnsaker, skivet mozzarella og basilikum. Ha over litt olivenolje og stek i ovnen i ca. 30 minutter.
  2. Server gratengen med godt brød som du dypper i litt olivenolje og ha evt. en enkel salat av ruccula med presset sitron over. God middag!