Kyllingburger med kremet mais og squash

Kyllingburger med kremet mais og squash
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Grillet kyllingfilet er en allsidig favoritt til lunsj og middag. Her havner den mellom to skiver - i godt selskap med kremet mais og squash.

Fremgangsmåte

  1. Begynn med maisrøren. Finhakk chili, hvitløk og gul løk. Surr det mykt i litt olje i en gryte og ha deretter i mais og crème fraîche. La det koke opp og senk varmen.
  2. Ha i ost, limesaft, salt og pepper. Eventuelt kan du bruke stavmikseren om du ønsker den glatt. Serveres varm, kald eller lun som tilbehør.
  3. Salt og pepre kyllingfiletene. Ønsker du en sterkere smak på kyllingen kan du tilsette litt cayennepepper eller chiliflakes.
  4. Del squashen på midten og deretter på langs, så du får fire lange biter.
  5. Del avokado på midten og fjern steinen.
  6. Grill kylling, squash, avokado og brød på grillen.
  7. Monter ”burgeren”. Legg salat på landbrød og topp med kylling, rødløk og skiver av den grillede avokadoen. Topp så med kremet mais og landbrød.
  8. Server med grillet squash og ekstra kremet mais.