Røkte kjøttpølser med brokkoli og sellerirotmos

Røkte kjøttpølser med brokkoli og sellerirotmos
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ny vri på hverdagsklassikeren - røkte kjøttpølser med brokkoli og sellerirotmos.

Fremgangsmåte

  1. Skrell og del sellerirot og brokkoli i små biter. Skrell og grovhakk hvitløken. Kok grønnsakene og hvitløken i saltet vann til det er mykt.
  2. Mens det koker, deler du kjøttpølsene på langs og steker dem i en panne. Hold dem varme i litt folie eller i ovnen.
  3. Del hjertesalaten på langs så roten holder bladene sammen. Gni inn salaten med litt olivenolje og sitronsaft. Del rødløken på midten. Grill salat og løk myk. Løken trenger litt lengre tid.
  4. Når sellerirot og brokkoli er kokt seg mykt moses den grovt. Tilsett sennep og finhakket frisk timian i mosen. Rør i romtemperert Q-Drømmelett på slutten for å få en frisk smak.