Pizza med klippfisk og egg

Pizza med klippfisk og egg
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels
Ramsalt type! Klippfisk og egg på pizzaen? Helt perfekt!

Ingredienser

  • klassisk pizzasaus
  • 1 rund pizzabunn fra Eldorado
  • 120 g ferdig utvannet klippfisk fra Dybvik
  • 50 g fersk mozzarella
  • 100 g revet mozzarella
  • 30 g sorte oliven
  • 0,5 rødløk i tynne skiver
  • 0,5 rød paprika
  • 3 egg

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Legg bunnen på et stekebrett og smør utover pizzasausen. Dryss over revet og fersk mozzarella. Legg på klippfisk. Fordel over sorte oliven, tynne skiver med rødløk og paprika. Knekk 3 egg rett på pizzaen og sett den i en forvarmet ovn. Stekes i ca. 8-12 minutter.