Meksikanske kjøttboller

Meksikanske kjøttboller
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 pk rå kjøttboller, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 pose fajitas kryddermiks
  • 1 pk Stand 'N' Stuff tortillas
  • 1 pose revet ost
  • 1 pose nachos

Salat

  • 1 gul paprika
  • 1 pk hjertesalat
  • 1 avocado
  • 1 pk cherrytomater
  • 0,5 stk rødløk

Salsa

  • 1 rød chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 0,5 rødløk
  • 1 potte koriander
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 lime

Slik gjør du

  1. Rull kjøttbollene i fajitas kryddermiks og brun dem i olje. Stek kjøttbollene ferdig på svak varme i ca. 10 minutter. Strimle paprika og hjertesalat. Del cherrytomater, løk og avokado i små biter. Fyll tortillasformene med strimlede og delte grønnsaker. Legg på kjøttbollene og hell salsa over. Strø over revet ost. Server med rømme og nachos. Caramba!
  2. Bland finhakket hvitløk, chili, løk og grovhakket koriander. Tilsett hermetiske tomater og smak til med litt salt og limesaft.