Grønnnsakssuppe med kjøttboller og parmesan

Grønnnsakssuppe med kjøttboller og parmesan
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Tidsforbruk

20-40 min

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 8 stk gulrøtter, flerfarget eller vanlig
  • 1 stk purre
  • 1 stk pastinakk
  • 1 stk søtpotet
  • 3 fedd hvitløk
  • olivenolje
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 1 l vann
  • saften av litt sitron
  • 1 pk ferske kjøttboller, SPAR Middagsfavoritt
  • 1 ss smør
  • 1 neve timian
  • 100 g raspet parmesan
  • kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og del grønnsaker i grove biter. Fres de i olje sammen med finhakket hvitløk. Ha alt i en kasserolle og hell over vann, og buljong. La suppen småputre i 30 – 40 min og smaksett med litt sitron. Stek kjøttbollene i smør i stekepanne. Server suppen med kjøttbollene, raspet parmesan, timian og nykvernet pepper. Godt brød hører med en kald vinterkveld!