Grillspyd med kylling, paprika og squash

Grillspyd med kylling, paprika og squash
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

  • 6 kyllingfilet
  • 1 gul paprika
  • 1 orange paprika
  • 1 squash
  • 1 pose ruccola
  • 1 asparges
  • 2 sitroner
  • 1 beger lettrømme
  • saften av 1/2 sitron
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts sukker
  • salt
  • pepper
  • trespyd
  • 2 store søtpotet
  • olje
  • 1 appelsin

Slik gjør du

  1. Legg trepinnene i vann i 1 time. Del søtpotet i staver og ha de i en ildfast form sammen med olje og saften av en appelsin. Stek de på 220 grader på varmluft i ca 20 min og noen min med grill til slutt. Fyr opp grillen og del kylling , paprika og squash i biter og tre dette på spiddene. Legg de på varm grill sammen med halve sitroner. La sitronene steke litt og ta de av å legg de på et fat sammen med ruccula. Forvell asparges kjapt i kokende vann og ha iskaldt vann over etterpå. Topp salatfatet med asparges og ha til slutt over grillspiddene. Godt med en rømmedressing og søtpotetfrtes.