Rotgrønnsakschips

Rotgrønnsakschips
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min

Ingredienser

  • 4 stk poteter
  • 1 stk søtpotet
  • 1 stk gulrøtter
  • 1 stk pastinakk
  • 2 ss olje
  • 1 klype salt
  • 1 klype Pepper

Slik gjør du

  1. Del alle rotfruktene i tynne skiver, gjerne med en mandolin
  2. Legg dem i en ildfast form og dryss over olje, salt og pepper
  3. Stek på 220° i ca. 25 minutter. Snu grønnsakene og pass på at de ikke blir for brent under steking. De skal være gylne og lett brente i kantene
  4. Legg dem over på papir før du serverer for å trekke ut litt olje
  5. Tips! Grønnsakene kan gjerne grilles på grillen før du steker burgerne. Hold dem varme i aluminiumsfolie til servering