Røkt kjøttpølse med potetmos og eplesalsa

Røkt kjøttpølse med potetmos og eplesalsa
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

20-40 min
Denne retten er et smakfullt alternativ som hverdagsmiddag.

Ingredienser

  • 1 kg poteter
  • 2 ss smør
  • 1 dl melk
  • 2 stk epler
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 ss hakkede urter
  • 1 ss rosiner
  • 1 ss olivenolje
  • 8 røkte kjøttpølser uten skinn

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og kok dem møre (uten salt). Mos dem sammen med smør og melk. Smak til med salt og pepper.
  2. Skjær 2 epler og 2 stilker stangselleri i små biter. Bland dette sammen med hakkede urter og rosiner. Hell over sitronsaft og olivenolje.
  3. Del pølsene på langs og stek dem. Server pølsene med potetmos og eplesalsa.