Inderlig godt

Inderlig godt
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

> 60 min
Indrefilet av svin med knuste nypoteter og kremost

Ingredienser

  • 800 g indrefilet av svin
  • 3 ss soyaolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 stk lime (kun saften)
  • 2 ss honning
  • 1 klype pepper

Slik gjør du

  1. Finhakk eller press hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en stor bolle
  2. Skjær kjøttet i tykke skiver og legg det i marinaden. La kjøttet ligge i marinaden i kjøleskapet et par timer før du griller
  3. Gjør klar grillen, ta kjøttet ut av marinaden og tørk det litt med papir. Grill kjøttet på høy varme i ca. 5 minutter på hver side. La det hvile i 5 minutter før servering
  4. Servér kjøttet med knuste urtepoteter, kremostdipp og tomatsalat med jordbær og sitronskall