Ingredienser
Indrefilet av svin med knuste nypoteter og kremost.
Fremgangsmåte
-
Finhakk eller press hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en stor bolle.
-
Skjær kjøttet i tykke skiver og legg det i marinaden. La kjøttet ligge i marinaden i kjøleskapet et par timer før du griller.
-
Gjør klar grillen, ta kjøttet ut av marinaden og tørk det litt med papir. Grill kjøttet på høy varme i ca. 5 minutter på hver side. La det hvile i 5 minutter før servering.
-
Servér kjøttet med knuste urtepoteter, kremostdipp og tomatsalat med jordbær og sitronskall.
-
Kok potetene med skallet på og legg dem i en langpanne. Bruk en gaffel og trykk på toppen så de sprekker. Dryss over olje, salt, pepper og urter. Stek i ca. 10 minutter på grillfunksjon i ovnen. De skal bli gylne og sprø.
-
Bland sammen kremost, raspet sitronskall, honning og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.