Inderlig godt!

Inderlig godt!
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Indrefilet av svin med knuste nypoteter og kremost.

Fremgangsmåte

  1. Finhakk eller press hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en stor bolle.
  2. Skjær kjøttet i tykke skiver og legg det i marinaden. La kjøttet ligge i marinaden i kjøleskapet et par timer før du griller.
  3. Gjør klar grillen, ta kjøttet ut av marinaden og tørk det litt med papir. Grill kjøttet på høy varme i ca. 5 minutter på hver side. La det hvile i 5 minutter før servering.
  4. Servér kjøttet med knuste urtepoteter, kremostdipp og tomatsalat med jordbær og sitronskall.
  5. Kok potetene med skallet på og legg dem i en langpanne. Bruk en gaffel og trykk på toppen så de sprekker. Dryss over olje, salt, pepper og urter. Stek i ca. 10 minutter på grillfunksjon i ovnen. De skal bli gylne og sprø.
  6. Bland sammen kremost, raspet sitronskall, honning og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.