Het høst!

Het høst!
4 porsjoner

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Tidsforbruk

< 20 min
Prøv en spennende rett med masse deilig smak: Tex-mex i tortilla med biffkjøtt og bønnesalat. Skikkelig digg!

Ingredienser

  • 1 boks kidneybønner
  • 1 boks Kikerter
  • 0,5 rød chili
  • 0,5 boks mais
  • 1 ss olivenolje
  • 1 avokado
  • 2 ss sesamfrø
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ss olje
  • 500 g biffstrimler
  • 1 pose fajitakrydder
  • 1 beger lettrømme
  • 1 lime
  • Salt og pepper etter smak
  • 8 tortillalefser

Slik gjør du

  1. Start med salaten. Bland kidneybønner, kikerter og finhakket chili. Ha i mais og olje og bland godt. Skrell avokado og del den i små biter. Ha den i salaten sammen med sesamfrø, salt og pepper. Avslutt med frisk koriander.
  2. Varm en panne med olje. Ha i strimlet biffkjøtt med krydder. Stek raskt på høy varme. Fordel salat på 4-8 tortillalefser, du velger selv hvor mye fyll du ønsker på hver. Topp med biffkjøtt, lettrømme og litt ferskpresset lime.