Ingredienser
En vegetartaco med krydret søtpotet og blomkål i lefser med fetaostkrem, koriander, granateple, mango, jalapeño og avokado.
Fremgangsmåte
-
Ovnsbakt søtpotet og blomkål: Skrell og del søtpotet i små terninger, rens og del blomkål i små buketter. Bland sammen med olje og tacokrydder. Legg på bakepapirkledd stekebrett, stek i ovn ved 200 ⁰C, på midterste rille, ca. 20 minutter, til blomkålen litt mør og søtpotetene gjennomstekt. Ta evt. ut blomkålen før søtpotet dersom det trenger litt lengere steketid.
-
Fetaostkrem: Pisk sammen alle ingrediensene til en glatt krem. Her kan du også fint bruke en foodprosessor eller bruke en håndmikser. Smak til med salt og pepper. Varm lefsene raskt i tørr stekepanne og server med fetaostkrem, bakte grønnsaker, all den gode toppingen og tacosaus. Grønn chili kan erstattes med syltet jalapeño.
-
Tips: Her kan man også bruke tacoskjell eller større lefser. Rødløk kan erstattes med vårløk eller gul løk og har du syltet er det ekstra godt til.