Vegetarlasagne
Lasagne er som kjent en lagsport, men det trenger ikke være kjøttdeigen som bærer kapteinsbindet. Gi grønnsakene fritt spillerom med denne vegetarvarianten.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Chevre bechamel
- 1Smelt smøret i en gryte. Pisk inn melet. Spe med melk, litt om gangen mens du pisker godt. La sausen koke på lav varme. i ca. 5 minutter. Del opp osten i mindre biter og ha den i sausen. Ha i honning, salt og pepper.
- 1
Grønnsaksrøre
- 1Del opp squash, aubergine, rødløk og hvitløk i små terninger. Varm en stor stekepanne eller gryte med olje. Stek grønnsakene så de får litt farge. Ha i oregano og tomatpuré og la det steke noen minutter sammen med grønnsakene. Tilsett hermetiske tomater, salt og pepper og la det koke i ca. 5-10 minutter.
- 2Smør en ildfast form med litt olje. Legg et lag lasagneplater i bunn. Ha over litt hvit saus og grønnsaker. Legg over et lag med lasagneplater. Repeter dette lagvis. Det siste laget skal kun være hvit saus. Topp med revet parmesan. Stek i ovnen i ca. 40-45 minutter. La lasagnen hvile i 15 minutter.
- 3Server med en grønn salat med tynnskårede rødbeter, beter og hakkede urter.Tips!
Godt med rømmedressing til.
- 1