Squash- og auberginegrateng!
Squash- og auberginegrateng med grønnsakskjøttdeig, mozzarella og basilikum.
Grateng er super mat til mange små (og store) gjester!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
- 1Sett ovnen på 200° C. Finhakk hvitløk og chili og stek
det sammen med kjøttdeigen i litt olje til alt har fått
fin farge. Ha i halve potten med basilikum.
Skjær aubergine og squash på langs i tynne skiver.
Fordel litt squash og litt aubergine som et lag
i bunnen på en ildfast form. Ha over
halvparten av kjøttblandningen og fortsett
med mer grønnsaker, et lag til med kjøttdeig
og avslutt med grønnsaker, skivet
mozzarella og basilikum.
Ha over litt olivenolje og stek i ovnen
i ca. 30 minutter. - 2Server gratengen med godt brød
som du dypper i litt olivenolje og
ha evt. en enkel salat av ruccula
med presset sitron over.
God middag!
- 1