Tynnskåret kjøtt på grillen

Tynnskåret kjøtt på grillen
Personer

Tidsforbruk

> 60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Tynnskåret kjøtt går fra fristende til fabelaktig med grillet ananas, vannmelon og bringebær-salsa. Det beste du har smakt? Salsa vi det ikke.

Fremgangsmåte

  1. Tenn grillen, den skal være veldig varm før du begynner å grille. Bruker du spyd av tre legger du de i vann først. Lag bringebær-salsa og peanøttdippen.
  2. Ha bringebær i en bolle og mos dem litt sammen. Finhakk rødløk, chili, mynte og ha det i. Tilsett honning, olivenolje og limesaft. Smak til med salt og pepper.
  3. Del opp kjøtt og fisk i mindre biter på ca. 50 gram, gjerne på langs slik at du kan tre hele biten på.
  4. Del opp frisk ananas og melon i skiver.
  5. Grill kjøtt, fisk og frukt raskt på høy temperatur. La kjøttet og fisken hvile litt. Server med salsa og dipp.
  6. Miks peanøttsmør med soyasaus, limesaft og yoghurt i en blender eller med stavmikser.