Ingredienser
Fremgangsmåte
-
Kok risen etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk, strimle paprika og del vårløk i grove biter. Skjær mango i terninger. Del chili i to og skrap vekk frø med kniven. Skjær chilien i fine strimler (mengde etter smak). Bland mango, chili og finhakket koriander i en bolle og la det stå på benken til maten serveres, da setter smakene seg godt.
-
Skjær kalkunskivene i strimler og stek dem i litt olje eller smør til de er gylne. Ha i hvitløk, paprika og vårløk. La det frese et par minutter. Hell over Tikka Masala-sausen, bland sammen og la det putre på svak varme et par minutter. Legg risen på et fat og hell Tikka Masala-gryten over. Dryss gjerne litt koriander over den ferdige maten og server med nystekt nanbrød.
-
Oppskriften er utarbeidet av ferskvaresjef Cato ved SPAR Bygdøy. Kalkunfilet er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.