Tikka Masala med frisk mangosalat

Tikka Masala med frisk mangosalat
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Kok risen etter anvisning på pakken. Finhakk hvitløk, strimle paprika og del vårløk i grove biter. Skjær mango i terninger. Del chili i to og skrap vekk frø med kniven. Skjær chilien i fine strimler (mengde etter smak). Bland mango, chili og finhakket koriander i en bolle og la det stå på benken til maten serveres, da setter smakene seg godt.
  2. Skjær kalkunskivene i strimler og stek dem i litt olje eller smør til de er gylne. Ha i hvitløk, paprika og vårløk. La det frese et par minutter. Hell over Tikka Masala-sausen, bland sammen og la det putre på svak varme et par minutter. Legg risen på et fat og hell Tikka Masala-gryten over. Dryss gjerne litt koriander over den ferdige maten og server med nystekt nanbrød.
  3. Oppskriften er utarbeidet av ferskvaresjef Cato ved SPAR Bygdøy. Kalkunfilet er en av SPARs Middagsfavoritter og du finner denne i din lokale SPAR-butikk.