Tacosuppe av tacorester

Tacosuppe av tacorester
Personer

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fredagens tacorester blir en ny rett! Bruk det som er igjen av tortillalefser, chips, ost, jalapeño eller rømme. Har du et par tortillalefser til overs kan du også lage tortillachips. Her er oppskrift på en enkel tacosuppe med tacokjøttdeig.

Fremgangsmåte

  1. Ha olivenolje i en gryte på middels sterk varme. Tilsett løk, chili og hvitløk. La det surre sammen til det er blankt, rør inn tacokrydder, hell over buljong, hermetiske tomater og salsa.
  2. Kok opp, tilsett paprika og la det småkoke ca. 10 minutter. Ha i kjøttdeig, mais og bønner. La det trekke til det er gjennomvarmt. Smak til med sukker, salt og pepper.
  3. Spe med litt ekstra buljong, dersom suppa blir for tykk. Dryss over vårløk og server med rømme, ost, jalapeño eller frisk chili, koriander og tortillachips.