Tacopai med rød jalapeño, tomater og sterk salsa

Tacopai med rød jalapeño, tomater og sterk salsa
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Denne sterke tacopaien er god å servere med en enkel grønn salat. Hvis du ønsker en mildere pai, kan du bytte ut den sterke salsaen med Santa Maria Tex Mex Chunky Salsa Medium.

Fremgangsmåte

  1. Smør en ildfast form med margarin.
  2. Kjevle eller trykk paideigen ut i formen. Prikk deigen med en gaffel.
  3. Sett formen i kjøleskapet i ca. en time. Forhåndsbak deretter paiskallet på 175 grader i ca. 15 minutter.
  4. Brun kjøttdeigen i matolje. Tilsett Taco kryddermiks og Chunky salsa. Rør om og kok uten lokk i 5-10 minutter. Legg opp i paiskallet.
  5. Bland egg og melk og hell det over kjøttdeigen. Topp med skivet tomat, jalapeño og revet ost.
  6. Bak paien på 175 grader i 45-60 minutter.