Ingredienser
Dette er en spennende asiatisk rett med masse gode smaker.
Fremgangsmåte
-
Sweet chilimarinert kylling: Stek kyllingbrystene i olje på lav varme til de nesten er gjennomstekt.
-
Bland soyasaus, sukker, chili og skall og saft av limen. Kok opp og bland ut sukkeret.
-
Kok videre i 3-4 minutter til sausen tykner. Ha i kyllingbrystene og kok videre i 2-3 minutter. Hell saus over kyllingbrystene ofte for å få et blankt resultat.
-
Asiatisk salat: Skjær løken i skiver. Skjær ut kjernen av agurken, og kutt i halvmåner. Vask salaten.
-
Kok sukkerertene i ca. 2 minutter i lettsaltet vann. Avkjøl.
-
Hakk chilli og krydderurter og ha alle ingrediensene i en bolle.
-
Bland sør chillisaus og lime. Hell over dressingen og bland det godt. Dryss over peanøtter ved servering. Servér med limebåter.