Sprøstekte grønnsaker

Sprøstekte grønnsaker
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Sprøstekte grønnsaker passer perfekt til alle typer middager, men gjør seg godt alene som snacks også. Under får du oppskrift på smakfulle rosenkål med persille- og yoghurtdipp!

Fremgangsmåte

  1. Kutt av bunnen på rosenkålen og del dem i to. Finn frem en stekepanne og ha oljen i stekepannen når den er god og varm. Legg i rosenkålen med snittflaten ned og ha så i meierismøret. Stek til rosenkålen begynner å bli gyllen og sprø med en mør kjerne. Til slutt strør du over salt og pepper.
  2. Slå av plata og trekk stekepannen til siden. Mens rosenkålen godgjør seg i stekepannen, kan du lage klar dippen. Finhakk frisk persille og bland det sammen med yoghurt i en bolle. Smak til dippen med litt saft fra en sitron og en klype salt og pepper. Dipp rosenkålen i yoghurten og nyt din nye, grønnere fredagssnacks!