Tapas til folket!

Tapas til folket!
Personer

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Når det kommer til tapas er det meste lov, men spør du oss er det lite som slår de spanske klassikerne.

Fremgangsmåte

  1. Del mozzarellaen i to. Legg en kvist frisk urt over osten og pakk dette inn i spekeskinke. Bruk mellom to og fire skiver skinke, avhengig av størrelsen. Grill eller stek pakken på middels varme noen minutter på hver side.
  2. Del tomatene i skiver eller båter og legg dem på et fat. Ha over basilikum og olivenolje. Topp med pinjekjerner, salt og pepper. Smaker godt til mozzarella- og skinkepakken.
  3. Stek potetene som anvist på pakken.
  4. Bland sammen fetaost med yoghurt og litt sort pepper. Kok eller grill asparges myk.
  5. Legg asparges og potet på et fat, strø honning og nøtter over. Server fetaostkremen i en skål ved siden av.
  6. Finhakk chili og hvitløk og stek i olje til det blir litt mykt. Ha i scampi og la den kun bli lun - ikke for lenge for scampien/rekene kan fort bli seige.Finhakk urter og strø over. Server med focaccia.