Ingredienser
Når det kommer til tapas er det meste lov, men spør du oss er det lite som slår de spanske klassikerne.
Fremgangsmåte
-
Del mozzarellaen i to. Legg en kvist frisk urt over osten og pakk dette inn i spekeskinke. Bruk mellom to og fire skiver skinke, avhengig av størrelsen. Grill eller stek pakken på middels varme noen minutter på hver side.
-
Del tomatene i skiver eller båter og legg dem på et fat. Ha over basilikum og olivenolje. Topp med pinjekjerner, salt og pepper. Smaker godt til mozzarella- og skinkepakken.
-
Stek potetene som anvist på pakken.
-
Bland sammen fetaost med yoghurt og litt sort pepper. Kok eller grill asparges myk.
-
Legg asparges og potet på et fat, strø honning og nøtter over. Server fetaostkremen i en skål ved siden av.
-
Finhakk chili og hvitløk og stek i olje til det blir litt mykt. Ha i scampi og la den kun bli lun - ikke for lenge for scampien/rekene kan fort bli seige.Finhakk urter og strø over. Server med focaccia.