Riskrem med skogsbærsaus

Hjemmelaget riskrem skal helst smake som den alltid gjør. Men sausen kan du variere! Hva med en julete skogsbærvariant med stjerneanis?

40-60 min
Middels
Riskrem med skogsbærsaus

Slik gjør du

  1. Riskrem

    1. 1
      Pisk kremfløte. Bland inn kardemomme og vaniljesukker i fløten.
    2. 2
      Vend forsiktig sammen grøt og fløte til riskrem. Sett kjølig.
  2. Skogsbærsaus

    1. 1
      Kok opp skogsbærene sammen med sukker og krydder. Sett kjølig.
    2. 2
      Server riskremen med julete skogsbærsaus og frisk mynte.
  3. Grøt fra bunnen

    1. 1
      Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn.
    2. 2
      Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
    3. 3
      Husk at grøten må være helt avkjølt før den blandes til riskrem.

Lignende oppskrifter