Riskrem med skogsbærsaus
Hjemmelaget riskrem skal helst smake som den alltid gjør. Men sausen kan du variere! Hva med en julete skogsbærvariant med stjerneanis?
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Riskrem
- 1Pisk kremfløte. Bland inn kardemomme og vaniljesukker i fløten.
- 2Vend forsiktig sammen grøt og fløte til riskrem. Sett kjølig.
- 1
Skogsbærsaus
- 1Kok opp skogsbærene sammen med sukker og krydder. Sett kjølig.
- 2Server riskremen med julete skogsbærsaus og frisk mynte.
- 1
Grøt fra bunnen
- 1Kok risengryn i vann i ca. 10 minutter til vannet er kokt inn.
- 2Spe med melk og kok videre ved svak varme til grøten er passe tykk.
- 3Husk at grøten må være helt avkjølt før den blandes til riskrem.
- 1