Rød fiskessuppe

Rød fiskessuppe
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

En gave til alle som elsker suppe! Denne fiskesuppen er proppfull av grønnsaker, rød og hvit fisk og har en deilig tomatsmak. Fyll en raus bolle og nyt.

Fremgangsmåte

  1. Vask, rens og del poteter, sellerirot, løk og gulrøtter, finhakk hvitløk og chili. Ha smør i en stor gryte på middels sterk varme, tilsett grønnsaker, chili og hvitløk. La det surre sammen i ca. 2 minutter før du tilsetter tomatpuré, fiskebuljong, hermetiske tomater og crème fraîche. Skru ned varmen og la det småkoke til grønnsakene nesten er møre. Smak til med salt, pepper og ev. litt sukker.
  2. Del fiskefiletene i mellomstore terninger, krydre med litt salt og pepper og la det trekke i suppa til fisken så vidt er gjennomkokt, ca. 5 minutter. Ha over sukkererter og frisk dill. Server med godt brød og aioli.