Chiapudding med pistasj og vanilje

Chiapudding med pistasj og vanilje
Personer

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kremet, næringsrik og full av deilig pistasjsmak – denne chiapuddingen er perfekt til frokost eller som en sunn dessert. Enkel å lage og klar til å nytes rett fra kjøleskapet!

Fremgangsmåte

  1. Kjør pistasjnøtter, vaniljeyoghurt, melk og honning i en blender til du får en jevn og kremet blanding. Rør deretter inn chiafrø og miks godt før du setter blandingen i kjøleskapet. La den stå kaldt i minst 1 time, slik at chiafrøene får tid til å svelle og gi en perfekt puddingkonsistens.
  2. Serveres med hakkede pistasjnøtter, friske bær eller litt ekstra honning på toppen! Tips: for enda grønnere farge kan du tilsette 0.5 teskje matchapulver.