Ingredienser
Sommerlig Pavlova med gule frukter og bær - like vakker som den er velsmakende!
Fremgangsmåte
-
Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av glass eller metall. Tilsett sukkeret litt og litt mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røren er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker, maizena og sitronsaft. Legg marengsen ut på et bakepapir i den fasongen du ønsker på kaken. Vi har laget en krans på denne kaken. Husk å lage en fordypning i midten til fyllet. Sett bunnen i ovnen på 120° C og stek den i ca 90 minutter. Deretter skrur du av varmen og lar bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.
-
Pisk krem og sukker stivt. Bland forsiktig inn yoghurt med en slikkepott.
-
Fyll Pavlovaen med krem og pynt med tynne skiver mango, båter av plomme, pasjonsfrukt og physalis. Avslutt med friske blader og stilker av mynte. PS! Denne kaken er glutenfri, for de som må tenke på det.