Pavlova med bringebær, melon og granateple

Det blir definitivt fest med denne flotte kaken på bordet!

60+ min
Enkel
Pavlova med bringebær, melon og granateple

Slik gjør du

  1. Pavlova med bringebær, melon og granateple

    1. 1
      Sett ovnen på 225°C.
    2. 2
      Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolle av glass eller metall. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røra er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker, maizena, sitronsaften og konditorfargen.
    3. 3
      Ha marengsen på et bakepapir. Form den til et rundt fat med kanter og en fordypning i midten. Sett den i ovnen og senk varmen til 120°C. Stek i 90 minutter og skru av ovnen. La bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.
    4. 4
      Pisk kremen med sukkeret og fordel den utover marengsbunnen. Topp med bringebær, biter av vannmelon, granateplefrø, mynte og blomster og server med et stort smil!