Vafler med havregryn

Her får du oppskrift på gode, mettende vafler med havregryn.
Gir ca. 12 vafler.

20-40 min
Middels
Vafler med havregryn

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å la havregrynene svelle i melken i ca. 30 minutter.
    2. 2
      Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kulturmjølka og smeltet smør.
    3. 3
      Rør alt til en jevn vaffelrøre. Tilsett havreblandingen til slutt.
    4. 4
      La vaffelrøren svelle i ca. 15 minutter før steking. Dette er viktig for at vaffelrøra skal få den perfekte konsistensen.
    5. 5
      Stek vaflene lysebrune og avkjøl dem på rist for å få en sprø overflate. Hvis du legger dem oppå hverandre, blir vaflene myke.
      Tips!

      Smaker kjempegodt med Dovre Ysteri Camembert, pære, honning og litt valnøtter.

Lignende oppskrifter