Pang pang biff

Pang pang biff
Personer

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Med masse smak, friske grønnsaker og nydelig saus er dette en vinner for deg som er glad i autentisk asiatisk mat.

Fremgangsmåte

  1. Kok ris etter anvisning. Skjær kjøttet i syltynne strimler (på tvers av fibrene). Gjør klart alle grønnsakene før du setter i gang og rør ut buljongterningen i 2 dl kokende vann.
  2. Ha 2 ss olje i en wokpanne (ev. stekepanne) på sterk varme og brun kjøttet raskt i små porsjoner, og legg til side. Kjøttet skal ikke være helt gjennomstekt. Ha 2 ss olje i den varme pannen og fres sammen ingefær, hvitløk, oystersauce og hoisinsaus i ca. 30 sekunder. Tilsett grønnsakene, eddik og Ketjap Manis, la det surre sammen i ca. 1 minutt. Hell over buljong, salt og sukker. La det koke sammen i 1-2 minutter. Rør ut maisenna i litt kaldt vann (følg anvisning på pakken) og jevn sausen til den har ønsket konsistens. Vend inn kjøttet og kok raskt opp.
  3. Server med kokt ris, et dryss med cashewnøtter og frisk koriander.