Sommermuffins med bringebær
Sommerens dei(g)ligste trio: bringebær, kardemomme og crumble.
20-40 min
EnkelSlik gjør du
- 1Sett ovnen på 175 ºC.
- 2Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret så det blir litt brunt og bobler, da får det litt karamellaktig smak. Pass på så det ikke brenner seg. La det avkjøle litt og ha det i bollen.
- 3Ha i mel, kardemomme og bakepulver og bland godt sammen. Fordel røren i muffinsformer, ca. en halv form.
- 4Trykk ned bringebær i røren så de blir litt dekket. Gjør dette direkte på stekeplaten.
- 1
Crumble/smuldretopping
- 1Ha havregryn, mel, sukker og mykt smør i en bolle og bland raskt sammen til en smuldret deig. Ha i litt vann. Topp muffinser med crumble og stek i ovnen i ca. 20 minutter.
- 1