Sweet chilimarinert kylling med asiatisk salat

Dette er en spennende asiatisk rett med masse gode smaker.

20-40 min
Enkel
Sweet chilimarinert kylling med asiatisk salat

Slik gjør du

  1. Sweet chilimarinert kylling med asiatisk salat

    1. 1
      Sweet chilimarinert kylling:
      Stek kyllingbrystene i olje på lav varme til de nesten er gjennomstekt.
    2. 2
      Bland soyasaus, sukker, chili og skall og saft av limen. Kok opp og bland ut sukkeret.
    3. 3
      Kok videre i 3-4 minutter til sausen tykner. Ha i kyllingbrystene og kok videre i 2-3 minutter. Hell saus over kyllingbrystene ofte for å få et blankt resultat.
  2. Asiatisk salat

    1. 1
      Asiatisk salat:
      Skjær løken i skiver. Skjær ut kjernen av agurken, og kutt i halvmåner. Vask salaten.
    2. 2
      Kok sukkerertene i ca. 2 minutter i lettsaltet vann. Avkjøl.
    3. 3
      Hakk chilli og krydderurter og ha alle ingrediensene i en bolle.
    4. 4
      Bland sør chillisaus og lime. Hell over dressingen og bland det godt. Dryss over peanøtter ved servering. Servér med limebåter.

Lignende oppskrifter