Sweet chilimarinert kylling med asiatisk salat
Dette er en spennende asiatisk rett med masse gode smaker.
20-40 min
EnkelSlik gjør du
Sweet chilimarinert kylling med asiatisk salat
- 1Sweet chilimarinert kylling:
Stek kyllingbrystene i olje på lav varme til de nesten er gjennomstekt. - 2Bland soyasaus, sukker, chili og skall og saft av limen. Kok opp og bland ut sukkeret.
- 3Kok videre i 3-4 minutter til sausen tykner. Ha i kyllingbrystene og kok videre i 2-3 minutter. Hell saus over kyllingbrystene ofte for å få et blankt resultat.
- 1
Asiatisk salat
- 1Asiatisk salat:
Skjær løken i skiver. Skjær ut kjernen av agurken, og kutt i halvmåner. Vask salaten. - 2Kok sukkerertene i ca. 2 minutter i lettsaltet vann. Avkjøl.
- 3Hakk chilli og krydderurter og ha alle ingrediensene i en bolle.
- 4Bland sør chillisaus og lime. Hell over dressingen og bland det godt. Dryss over peanøtter ved servering. Servér med limebåter.
- 1