Nygrillet kylling i salat

Nygrillet kylling på lun salat med grønnkål, beter, bulgur og rødløk. Dette er hurtigmat for viderekomne. Estragonmajones får ekstra fart på sakene.

20-40 min
Middels
Nygrillet kylling i salat

Slik gjør du

  1. Nygrillet kylling i salat med grønnkål, beter, bulgur og rødløk.

    1. 1
      Del opp kyllingen i lår, vinger og bryst. Skjær brystet i mindre skiver.
    2. 2
      Kok bulgur som anvist på pakken sammen med buljongterningen. Skrell beter og skjær dem tynt på en mandolin eller med en skarp kniv. Ha dem i en bolle med kaldt vann så blir de ekstra sprø.
    3. 3
      Skjær rødløken i båter og riv grønnkål i biter. Varm opp smør eller olje i en panne og surr først rødløk mykt, ha deretter i grønnkålen sammen med grovhakket hvitløk.
    4. 4
      Bland sammen bulgur, grønnkål, rødløk, beter og kylling til en lun salat. Topp med litt frisk estragon eller timian. Serveres med estragonmajones.
  2. Estragonmajones

    1. 1
      Estragonmajones: Bland sammen majones med hvitvinseddik. Finhakk fersk estragon, eller bruk en teskje tørket estragon. Bland godt og smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter