Kyllingfilet på spyd

De eneste spydighetene vi vil ha noe av, er kyllingfilet på spyd med søtpotetsalat og jalapeño- og limedressing.

40-60 min
Middels
Kyllingfilet på spyd

Slik gjør du

    1. 1
      Benytt ferdig skivet kyllingfilet eller skjær i grove biter. Ha spisskummen, paprikapulver, revet hvitløk, olje, salt og pepper i en bolle, tilsett kyllingen og bland den godt inn
      i krydderblandingen. La den stå kaldt i kjøleskapet i minst en time slik at smaken setter seg.
    2. 2
      Tre deretter kyllingkjøttet inn på grillspyd. Bruker du spyd av tre legger du de i vann først.
    3. 3
      Skrell søtpotetene og del de opp i 1 cm tykke skiver. Grill skivene myke og litt brente. Dette tar litt tid. Grill så kyllingspyd og maiskolber.
    4. 4
      Legg søtpotetskivene på et fat og skjær strimler av maisen fra kolben og ha den over. Krydre med salt etter smak.
    5. 5
      Server kyllingspyd, søtpotet og mais med jalapeño-dressingen og topp med litt frisk koriander.
  1. Jalapeño- og limeyoghurt

    1. 1
      Finhakk jalapeños og koriander. Ha i saft fra lime og finrevet limeskall. Bland alt i yoghurten og smak til med salt og pepper.

Lignende oppskrifter