Kyllingfilet med rissalat

20 min
Enkel
Kyllingfilet med rissalat
Tips!

Denne retten er super som lunsj på stranden!

Slik gjør du

    1. 1
      Bland ferdigkokt ris med finhakket persille. Del agurken på langs og skrap ut kjernen med
      en skje, og strimle den på langs. Det blir vakkert ved servering. Skrell mango og eple, og
      del opp i biter. Tilsett frukten i salaten og bland godt sammen. Bruk en ostehøvel for å lage
      store strimler av parmesan. Tilsett osten. Rasp limeskall og press over saften fra to lime.
      Smak til med salt og pepper. Varm en stor stekepanne med smør og olje. Stek kyllingfileten
      gylden på middels varme. Salte og pepre. Del opp kyllingen på skrå og dandér den pent
      oppå salaten. Pynt med persille.
    2. 2
      Oppskrift fra SPAR sommerhefte 2016.

Lignende oppskrifter